Το anma.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ανταλλακτικών, αναλώσιμων για οικιακές και επαγγελματικές συσκευές. Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών που ακολουθούν πριν επισκεφθεί τις σελίδες του ή πριν κάνει χρήση των υπηρεσιών μας. Σε περίπτωση διαφωνίας του με τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών, οφείλει να μην κάνει χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών. Διαφορετικά, τεκμαίρεται ότι ο επισκέπτης / χρήστης αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους και συναινεί στην εφαρμογή τους. ΄Ολοι οι όροι χρήσης που αναφέρονται στη συνέχεια, έχουν εφαρμογή σε όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του δικτυακού μας τόπου. Το anma.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις οποιαδήποτε χρονική στιγμή, οι δε χρήστες / επισκέπτες οφείλουν πριν από κάθε επίσκεψη ή συναλλαγή να διαβάζουν και να ελέγχουν τους όρους ή τις τυχόν τροποποιήσεις τους. Η συνέχιση της χρήσης θεωρείται ανεπιφύλακτη αποδοχών των όρων και των τυχόν τροποποιήσεών τους. Το  anma.gr δεν ευθύνεται για τυχόν θετική ή αποθετική ζημία του επισκέπτη από τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου ή και των στοιχείων που περιέχονται σε αυτόν.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Από την στιγμή που αποστέλλετε μια παραγγελία παρέχετε τη συναίνεσή σας:  

1. Για τη χρήση και την επεξεργασία όλων των προσωπικών στοιχείων σας που είναι αναγκαία για την έκδοση των νόμιμων παραστατικών συναλλαγής (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής, κλπ.)  

2. Για την μετάδοση των προσωπικών δεδομένων σας από την επιχείρησή μας σε τρίτους, οι οποίοι: 1) παρέχουν νόμιμες υπηρεσίες εκτίμησης φερεγγυότητας ή κινδύνων απάτης, 2) παρέχουν νόμιμες υπηρεσίες στον τομέα πρόληψης της εγκληματικότητας, προκειμένου να εξετάσουμε τη γνησιότητα και την ισχύ των νομιμοποιητικών συμβόλων πληρωμής (π.χ. πιστωτικές κάρτες), 3) παρέχουν υπηρεσίες που συναρτώνται με την υλοποίηση και την ολοκλήρωση της συναλλαγής (π.χ. μεταφορικές επιχειρήσεις, λογιστές κλπ.). Η τήρηση των στοιχείων που μας παρέχετε διέπεται αυστηρά από τις διατάξεις του νόμου «περί προστασίας Προσωπικών δεδομένων».  

 

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι τιμές που αναγράφονται στα προϊόντα του ιστοχώρου είναι σε ευρώ και αφορούν σε πωλήσεις που θα γίνουν αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου, ισχύουν δε για όσο χρόνο αυτές είναι αναρτημένες στήν ιστοσελίδα. Για αγορές απ' ευθείας από το κατάστημα, ενδέχεται να υπάρχει μια μικρή διαφοροποίηση στις τιμές σε σχέση με αυτές υπάρχουν αναρτημένες στα προϊόντα του ιστοχώρου. Σε όλες τις τιμές των προϊόντων  συμπεριλαβάνεται ο ΦΠΑ (23%), είναι δηλαδή τελικές και δεν έχουν επιπλέον επιβάρυνση φόρου. Εάν ο τόπος κατοικίας ή η έδρα τής επιχείρησής σας βρίσκεται σε περιοχή που ισχύει καθεστώς μειωμένου Φ.Π.Α. (π.χ. 16%), οπότε και το τελικό ποσόν πληρωμής θα εμφανιστεί μειωμένο κατά την διαφορά του ΦΠΑ, εφόσον στα στοιχεία έκδοσης παραστατικού δηλώσετε την αντίστοιχη περιοχή ή σε περίπτωση που δικαιούσθε απαλλαγής φόρου, πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με e-mail, ώστε να εκδόσουμε τα απαραίτητα παραστατικά. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα να  επιστρέψετε προϊόντα που αγοράσατε μέσω του ιστοχώρου μας μέσα σε δεκατέσσερεις (14) ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή τους και αφού πρώτα μας ενημερώσετε σχετικά, με την προϋπόθεση οτι τα προϊόντα βρίσκονται στην συσκευασία που σας παραδόθηκε, χωρίς να έχουν ανοιχθεί ή χρησιμοποιηθεί. Για τον σκοπό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό έγγραφο υπόδειγμα υπαναχώρησης που υπάρχει στην ιστοσελίδα. Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρυνθείτε μόνο με το κόστος της αποστολής και επιστροφής τους με το ίδιο μέσον που σας έχουν αποσταλεί. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση τού προϊόντος με κάποιο άλλο, η αξία τών προϊόντων θα σας επιστραφεί μέσα σε τριάντα ημέρες από την παραλαβή του από εμάς. 

ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ

 Το anma δεν πουλάει προϊόντα σε ανηλίκους. Αν είστε κάτω των 18 ετών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το anma μόνο με την συνδρομή/έγκριση κάποιου γονέα ή/και κηδεμόνα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το anma δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών του για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου 14 «Επιστροφές Προϊόντων».

 Το anma επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.Το anma εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιων προϊόντων του.

Σε κάθε περίπτωση το anma διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να διακόψει προσωρινά ή οριστικά τη λειτουργία ολόκληρου ή τμήματός του για λόγους συντήρησης ή αναβάθμισης ή για οποιονδήποτε λόγο.

Το anma δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι ο δικτυακός αυτός τόπος θα είναι ασφαλής, ότι τα σφάλματα θα διορθώνονται σε αυτόν τον δικτυακό τόπο ή ότι ο server που καθιστά διαθέσιμο το anma δεν έχει ιούς ή άλλα επιζήμια στοιχεία.

Product added to wishlist
Product added to compare.